Cégünk széles körű tapasztalattal rendelkezik az ipari tervezés és 3D modellezés témakörben. Magas minőségű CAD szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink részére.

Számos területen nyújtunk szolgáltatásokat, ezzel ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk, hogy innovatív, hatékony és gazdaságos megoldásokat vehessenek igénybe projektjeik megvalósítása során.

A tervezőasztaltól a késztermékig

3D Modellező szoftver

Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek közé tartozik az ipari tervezés és modellezés, 3D modellkészítés, valamint CAD tervezés.  

Az ügyfelek igényei szerint egyedi tervezést és modellezést kínálunk, amelyek megfelelnek az adott feladat  specifikációinak és követelményeinek. Szakértelmünk és tapasztalatunk garanciát jelentenek arra, hogy minden egyes projektünk magas színvonalon kerül megvalósításra.

Cégünk modern CAD szoftverekkel dolgozik, és az ipari modellezés számos területén rendelkezik tapasztalattal. A munkafolyamatok során minden megbízást kiemelten kezelünk, és mindvégig arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényet kielégítsük. Eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az ipari szabványoknak és előírásoknak.

Partnereink számára személyre szabott megoldásokat kínálunk, és szükség szerint együttműködünk velük az adott projekt minden fázisában.

3D modell tervekből

Célunk, hogy megbízóink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, és magas színvonalú modellezési megoldásokat nyújthassunk számukra.